QMS EMS SMBOZP ISMS HACCP BOZP a PO
Zavedení, udržování a zlepšování požadavků normy dle ČSN EN 22000:2006 (HACCP)
- Poradenství a zavádění HACCP
- Analýza a hodnocení rizik a právní požadavky HACCP
- Zpracování dokumentace HACCP (mmožná integrace s QMS, EMS a SMBOZP)
- Interní audity HACCP
- Školení HACCP
- Přínos HACCP v organizaci:
- Identifikace rizikových míst ve výrobě potravin a zajištění souladu s požadavky hygieny výroby potravin
- dosažení průkazného plnění hygienických požadavků při výrobě potravin
- standardizace receptur v rámci bezpečné výroby potravinářského výrobku
- zajištění koknurenční výhody na trhu a/nebo zlepšení image společnosti navenek
- roční prověřování HACCP nezáviislým externím auditorem
|